Izvor: Telegraf
16.07.2021 u 14:37
0

TELA ISPLIVAVAJU NA SVE STRANE: Zasad 106 stradalih u poplavama u Nemačkoj!

Najmanje 43 ljudi umrlo je u Severnoj Rajni-Vestfaliji, a najmanje 63 u državi Rajna-Palatinat.

Vlasti u okrugu Arvajler na zapadu Nemačke saopštile su da se očekuje da će se broj poginulih povećati. Tokom noći još uvek se tragalo za oko 1.300 ljudi.

VAŽNO:

HAOS NA SUĐENJU BELIVUKA I MILJKOVIĆA: Od jezivih dokaznih fotografija komadanja tela, odsecanja glave i ubistava OSUMNJIČENIMA POZLILO!

RADOJIČIĆ ZA HAPPY TV O SVIM PROJEKTIMA U PRESTONICI: Beograd je prava metropola puna turista, a Tiršova dva će biti najbolja bolnica u REGIONU!

UBISTVO KOD LIPLJANA: U pucnjavi ima i više povređenih

HEROJSTVO SRPSKIH POLICAJACA U NIŠU: Brzom akcijom sprečili samoubistvo – OTELI BOMBU iz ruke čoveku, pa evakuisali porodicu!

Ministar unutrašnjih poslova države Rajna-Palatinat Roger Levenc rekao je da spasioci u podrumima stalno nailaze na žrtve.

PROČITAJTE JOŠ:

RHMZ IZDAO UPOZORENJE ZA CELU SRBIJU: Za tri sata može pasti 20 LITARA kiše!

MASOVNO TROVANJE U DEČANIMA: Tužilac u peći nema saznanja o Srbima u blizini bunara, traži izveštaj policije

ISTRAGA O ŠVERCU KOKAINA SLOVENAČKIH KAVČANA! Vrzić organizovao transport prljavog novca u Beograd – TAST UZIMAO MILIONE OD DROGE

– U ovom trenutku treba da shvatite da, dok praznimo vodu iz podruma ili se ona sama povuče, stalno nalazimo na ljude koji su dali svoje živote u ovim poplavama – rekao je on.

Dodao je da je ovo katastrofa.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter