Izvor: 24sedam.rs
19.02.2024 u 10:54
1

LAVROV I PREDSEDNIK KUBE O NOVOM-STAROM PROBLEMU: Hoće li biti drugi „ZALIV SVINJA“?

Lavrov bi trebalo da se sastane sa predsednikom Kube Migelom Dijaz Kanelom i ministrom spoljnih polsova Brunom Rodrigezom Pariljom

Ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov doputovao je danas na Kubu, u okviru prve latinoameričke turneje, javljaju ruski mediji.

Lavrov bi trebalo da se sastane sa predsednikom Kube Migelom Dijaz Kanelom i ministrom spoljnih polsova Brunom Rodrigezom Pariljom, izjavila je portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova, prenosi TASS.

AMERIČKO NUKLEARNO ORUŽIJE U FINSKOJ: Reakcija Rusije se čeka sa velikom ZEBNJOM

Dodala je da će zvaničnici razgovarati o jačanju rusko-kubanskog strateškog partnerstva, produbljivanju političkog dijaloga i izgradnji odnosa, između ostalog, u oblasti trgovine, finansija, investicija i kulture.

Zaharova je navela da će Lavrov sa kubanskim zvaničnicima ragovarati i o borbi protiv „neokolonijalne prakse i nelegitmnih jednostranih restriktivnih mera u odnosima država“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “LAVROV I PREDSEDNIK KUBE O NOVOM-STAROM PROBLEMU: Hoće li biti drugi „ZALIV SVINJA“?”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter