Izvor: Tanjug
10.09.2020 u 20:54
0

LIBAN: Još nepoznat uzrok ogromnog požara u Bejrutu

Libanski predsednik Mišel Aun objavio je na svom Tviter nalogu da je ogroman požar koji je danas buknuo u već razorenoj libanskoj prestonici, možda rezultat sabotaže, tehničke greške ili nemara.

OVO MORATE ZNATI

UŽIVO! OBRAĆANJE PREDSEDNIKA VUČIĆA: Srbija poslednjih 30 godina nije imala podršku Amerike do ovog trenutka, sada smo uspeli da to promenimo

POTRESNA ISPOVEST PRIJATELJA STRADALOG ČOVEKA KOD NIŠA: „Kud ga pustih da ode, video sam da je loše…“!

INCIDENT NA PRUŽNOM PRELAZU: Sudar traktora i putničkog voza kod Gruže, jedna osoba prevezena u bolnicu!

MLADIĆ NAPADNUT USRED DANA NA ULICI: Zadobio TEŠKE RANE po stomaku!

VUČIĆ OBJASNIO TAČKU 8: „Nema smisla da kupujemo skuplji gas pored ruskog“

KORONA VIRUS: Najmanje zaraženih u jednom danu u Srbiji, a najviše u Rumuniji!

PREDSEDNIK VUČIĆ: Post Zaharove je bio nesmotren i zbog toga mi se PUTIN LIČNO IZVINIO!

„Bez obzira na pretpostavke, uzrok ovog požara mora biti otkriven u što kraćem roku, a vinovnici privedeni pravdi“, poručio je libanski predsednik tokom sednice vrhovnog saveta odbrane.

Prodavnica nafte i guma zapalila se danas u Bejrutu, mesec dana od stravične eksplozije u tom gradu, ali za sada nema izveštaja da je iko povređen tom prilikom.

Požar je izbio u bescarinskoj zoni luke, a potom se ogroman stub crnog dima uzdigao se iznad prestonice Libana, čiji su građani i dalje traumatizovani zbog eksplozije 4. avgusta, u kojoj je stradalo oko 190 osoba, dok je oko 6.000 povređeno.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter