Izvor: Tanjug
21.02.2023 u 14:13
0

LIN TREJSI KAO „PRVA NA METI“: Američkoj ambasadorki u Rusiji uručen DEMARŠ zbog Ukrajine!

Ministarstvo je pozvalo SAD da daju objašnjenje u vezi sa eksplozijama prošle godine, u kojima su oštećeni gasovodi Severni tok 1 i Severni tok 2.

Ministarstvo spoljnih poslova Rusije pozvalo je danas na razgovor ambasadorku SAD u Moskvi Lin Trejsi i uručilo joj demarš zbog, kako navodi, sve većeg učešća SAD u sukobu u Ukrajini.

RUSIJA NASTAVLJA DA POMAŽE: Siriji isporučeno još sto tona humanitarne pomoći

„Demarš je uručen šefu diplomatske misije SAD, koja je pozvana u rusko Ministarstvo spoljnih poslova 21. februara u vezi sa sve većom umešanošću SAD u neprijateljstva na strani kijevskog režima“, navelo je ministarstvo, a prenosi TAS S.

Kako dodaju, ambasadorki je rečeno i da Vašington treba da preduzme korake da povuče vojsku SAD i NATO iz Ukrajine.

U saopštenju ruskog ministarstva navodi se i da je američkoj ambasadorki preneto da je, kako se ocenjuje, kontraproduktivan „agresivni pravac delovanja“ SAD na produbljivanju sukoba sa Rusijom, ističe Rojters.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter