Izvor: HAPPY BSC
21.02.2023 u 14:01
0

BRITANCI PODRŽAVAJU PUTINOV STAV O ULOZI ZAPADA U UKRAJINI: „Ono što ruski predsednik kaže nije laž! Čitajte istoriju i gledajte činjenice“

Čitaoci britanskog izdanja Dejli mejla podržali su poruku ruskog predsednika Vladimira Putina Federalnoj skupštini, ukazujući na ispravnu procenu koraka Zapada za eskalaciju sukoba.

– Putin krivi Zapad da je započeo ovaj rat, u pravu je. SAD snabdevaju Ukrajinu oružjem od 2014. godine – napisao je jedan čitalac.

– Tačno. Evropska mafija i teritorija NATO-a u blizini ruskih granica je čista provokacija. Pogledajte novog miljenika Zapada – Zelenskog, koji čini sve da sukob eskalira. Pre tri godine je nosio štikle i plesao u dečjem bendu. Pravi državnik – komentarisao je drugi.

ISTORIJSKI GOVOR VLADIMIRA PUTINA: „Rusiju je NEMOGUĆE pobediti na bojnom polju!“ (VIDEO/FOTO)

– Borbe su uvek loše. Ali ono što Putin kaže nije laž… Čitajte istoriju i čitajte činjenice – rekao je čitalac.

– Putin je prikladno istakao da su sankcije bile užasan neuspeh za američke evropske marionete – rekao je korisnik.

– Kako bih voleo da znam koliko je ljudi zapravo slušalo njegov govor u celini! Očigledno, ne mnogo. Putin nije Zelenski, Zelenski je plaćen da besni i započne rat. Zašto ne vidite ovo? Putin je izgledao veoma miran i rekao da nikada neće prvi udariti na Zapad. Ja mu verujem – rezimirao je jedan od čitalaca.

Ruski lider se danas obratio Saveznoj skupštini, skrenuvši pažnju na napredak ruske specijalne operacije u Ukrajini, odnose sa zapadnim zemljama, kao i neophodne promene u socijalnoj i ekonomskoj politici.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter