Izvor: Tanjug
27.09.2021 u 13:04
0

LUKAŠENKO SAOPŠTIO: Vojni korpusi u Poljskoj na granici sa Belorusijom

 Predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko istakao je danas da su čitavi korpusi stranih trupa raspoređeni u Poljskoj, na granici sa Belorusijom.

-Jasno je da gde god da rasporedite trupe u Poljskoj, one neće biti usmerene protiv Nemačke. To su strane trupe, prvenstveno američke. 

PROČITAJTE JOŠ:  OPTUŽENI UČENICI ZA PLANIRANJE MASAKRA U ŠKOLI: Sebe nazvali „prirodno rođene ubice“

Predsednik Lukašenko je naveo da Litvanija trudi iz sve snage da dokaže svoju lojalnost NATO-u i Sjedinjenim Američkim Državama.

Ali, kako je istakao Lukašenko, najtužnija je Ukrajina: „Otvara se novi front“.

PROČITAJTE JOŠ:  HAOS U KINI: Zbog nestanka struje kolaps na ulicama!

Prema njegovim rečima, ne stvaraju se samo kampovi za obuku u Ukrajini, gde se poučavaju „beloruske operacije“, kako to kažu obaveštajne službe. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter