Izvor: Sputnik Srbija
16.09.2022 u 15:23
0

LUKAŠENKO: ŠOS se bori protiv jednopolarnog sveta!

Predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko izjavio je na samitu ŠOS-a da se članice te organizacije suprotstavljaju pokušajima uspostavljanja jednopolarnog sveta.

„Izuzetno je važno to što ŠOS ujedinjuje države-istomišljenice, koje se oslanjaju na principe policentričnog modela sveta i koje se odlučno suprotstavljaju pokušajima pojedinih zemalja i blokova da sačuvaju jednopolarni svet“, rekao je Lukašenko.

Stoltenberg će sledeće nedelje boraviti u Njujorku, gde će prisustvovati Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija!

On je naglasio da Šangajska organizacija za saradnju omogućava realnu osnovu za ravnopravan dijalog, zasnovan na međusobnom poštovanju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„U uslovima kardinalnih promena u globalnom svetskom poretku i sankcionih ratova koje je pokrenuo Zapad, ovde se stvaraju civilizovani pristupi rešavanju aktuelnih međunarodnih i regionalnih pitanja. Uvereni smo da su šangajski duh i svestrana saradnja sposobni da postanu čvrsta osnova za novu arhitekturu sveta“, rekao je Lukašenko.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter