Izvor: alo
17.03.2024 u 14:52
1

MAKRON BI SAD DA BUDE ČERČIL: Spreman sam na razgovor sa Putinom, ali neću prvi pozvati

Francuski predsednik Emanuel Makron rekao je da bi pristao da ponovo razgovara sa Putinom telefonom ako ruski lider odluči da ga ponovo pozove.

Makron je ovaj stav izneo tokom intervjua sa novinarkom Natalijom Mosejčuk.

UKRAJINSKO ORUŽJE DIGNUTO U VAZDUH Veliki gubitak na frontu (FOTO)

„Da, javiću se. Pošto osećam da je to moja odgovornost, slušaću šta on ima da ponudi. Verujem da je uloga Francuske da bude nerv rata, kao Čerčil. S jedne strane, potrebno je preneti Ukrajini sve što je potrebno za jačanje njene odbrambene sposobnosti, vojnu opremu, ali istovremeno olakšati deeskalaciju. da dođemo do stabilnog, trajnog i poštenog mira“, rekao je.

„Zato ću, ako odjednom bude hteo nešto da predloži, saslušaću smisao njegovog predloga“, naglasio je francuski lider. Makron je istovremeno dodao da se pregovorima mogu nazvati samo oni razgovori na koje se obe strane slažu.

Naglasio je i da će Francuska  Rusiji ponuditi prekid vatre u Ukrajini za vreme trajanja Olimpijskih igara.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “MAKRON BI SAD DA BUDE ČERČIL: Spreman sam na razgovor sa Putinom, ali neću prvi pozvati”

  1. Mikron se uzdigao iznad sebe,možda mu zelenko daje neku hemiju pa se toliko vole.On može Putinu da otvara vrata kad ulazi u auto ,ako mu Putin dozvoli.Svi bi ovi patuljći da ratuju ,a da tudju seća ginu,budale,možda se sva ta evropska vojska okrene pa peškira svije nazovi lidere jer tako imaju šanse da prežive ,a i da spasu svoje države od armagedona?

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter