Izvor:
17.03.2024 u 15:19
0

RUSKA VATRA I ČELIK KOSE NEPRIJATELJA KAO OD ŠALE: Šojgu izdao hitno upozorenje

Rat u Ukrajini – 753. dan

Tokom jučerašnjeg dana odbijena su 34 napada na frontu i sprečen proboj ruskih diverzanata iz Sumske oblasti, saopštile su Odbrambene snage Ukrajine.

Sa druge strane, ruske trupe tvrde da su odbile napade diverzantsko-izviđačkih grupa u regionima koji se graniče sa Kurskom i Belgorodskom oblasti.Dok iz Kijeva stižu izveštaji o ruskom granatiranju Donjecka i napadu dronovima na Hersonsku oblast, ukrajinska vojska pokrenula je pojačane napade raketama i dronovima na pogranične oblasti u Rusiji.

PUTINOVA POBEDA! AMERIKANCI NA KOLENIMA, ODLUKA JE PALA: Ceo svet je šokiran..šta će sada biti.. tektonske promene na pomolu

Ministarstvo odbrane Rusije navodi da je njihova PVO oborila 15 projektila RM-70 „vampir“ iznad Belgorodske oblasti.

Iz Rusije stižu i izveštaji o sajber napadima. Rostelekom tvrdi da je od početka izbora za predsednika Rusije, koji se danas završavaju, bilo više od 160.000 sajber napada na izborne resurse i optužuje Kijev i Zapad za opstrukciju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter