Izvor: happy BSC Portal/24sedam.rs
29.11.2023 u 15:28
0

MASK ODGOVORIO HAMASU: Opasno je posetiti Gazu

Mask je prethodno posetio Izrael.

Američki milijarder Ilon Mask odgovorio je danas na poziv Hamasa da poseti Pojas Gaze, rekavši da da je trenutno opasno biti u toj oblasti.

– Deluje da je trenutno pomalo opasno biti tamo, ali verujem da je dugoročno prosperitetna Gaza dobra za sve strane – napisao je Mask na društvenoj mreži X.

Visoki zvaničnik ove palestinske militantne grupe Osama Hamdan prethodno je pozvao vlasnika kompanije „Tesla“ i društvene mreže X da poseti Gazu kako bi video posledice izraelskog bombardovanja.

– Pozivamo ga da poseti Gazu da vidi razmere masakra i razaranja počinjenih nad narodom Gaze – rekao je Hamdan na konferenciji za medije.

MAĐARSKA BRUTALNO KAZNILA UKRAJINU: Budimpešta rekla svoje, kraj svake priče

Mask je ove nedelje posetio mesta u Izraelu koje je Hamas napao 7. oktobra i razgovarao sa premijerom Benjaminom Netanjahuom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter