Izvor: Sputnik Srbija
25.09.2022 u 22:39
0

MEDIJI: Zapad pravi planove u slučaju da Rusija upotrebi nuklearno oružje! Njihov odgovor može biti upotreba konvencionalnog oružja!

Zapadne zemlje prave planove u slučaju da Rusija upotrebi nuklearno oružje u Ukrajini, a njihov odgovor može biti upotreba konvencionalnog oružja, a ne nuklearnog, piše „Fajnenšel tajms“, pozivajući se na pet zapadnih zvaničnika koji su želeli da ostanu anonimni zbog osetljivosti teme.

Dva izvora su izjavila za list da je malo verovatno da će nuklearni udar na Ukrajinu izazvati simetričan odgovor Zapada, ali su uverili da će izazvati odgovor konvencionalnim oružjem, kako bi se „kaznila Rusija“. Kako je primetio jedan od sagovornika agencije, Zapad po tom pitanju „ima dosta crvenih linija“ koje, možda, ne prolaze tuda gde misli rukovodstvo Rusije. List ne daje detalje o crvenim linijama zapadnih zemalja.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PUŠILIN: Savezničke snage napreduju u pravcu Artjomovska, dok drže položaje kod Krasnog Limana i Ugljedara!

Tri od pet izvora lista su takođe rekli da su zemlje NATO-a privatno prenele svoj stav Moskvi, opisujući razmere odgovora u slučaju da Rusija upotrebi nuklearno oružje. Takođe su primetili da pretnju odmazdom smatraju najboljim odvraćanjem od ovog scenarija.

„Preneli smo sličnu poruku privatno, posebno detaljno o uticaju koji će to imati u pogledu pozicije Rusije kao odmetničke države i našeg odgovora“, rekao je neimenovani američki sagovornik.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter