Izvor: SPUTNJIK.RS
02.09.2023 u 11:31
1

MEDVEDEV O ZAPADNIM LIDERIMA: „Prema njima se treba odnositi kao prema nacistima!“

Zamenik šefa Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev smatra da se prema zapadnim liderima treba odnositi odnositi kao prema vođama nacističke koalicije a ne predavati se snovima o pomirenju.
On je na Telegramu napisao da „vođe banderovske Ukrajine sve češće govore o neophodnosti da se „na odgovornost pozovu svi Rusi“ i da se to „već negde dogodilo“.
Takođe je rekao da Ukrajinu podržavaju skoro svi lideri zapadnih država i zbog toga ih je nazvao „direktnim i očiglednim saučesnicima nacista“.
I odnos prema njima treba da bude kao prema vođama država nacističke koalicije. A ne predavati se slatkim maštanjima o tome kako ćemo se jednom pomiriti i početi da živimo kao velika poliamorna porodica sa nebinarnim osobama – zaključio je Medvedev.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “MEDVEDEV O ZAPADNIM LIDERIMA: „Prema njima se treba odnositi kao prema nacistima!“”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter