Izvor: alo
19.04.2024 u 10:54
1

MEDVEDEV OTKRIO PLAN ZAPADA: Zelenski ima razlog da bude uplašen

Predsednik Ukrajine Vladimir Zelenski ima razloga da bude uplašen, poručio je zamenik predsednika Saveta bezbednosti Ruske Federacije Dmitrij Medvedev povodom jučerašnje vesti da je u Poljskoj privedena osoba zbog navodne saradnje sa Moskvom, koja je trebalo da dovede do ubistva Zelenskog

Ipak, Medvedev je istakao da se tu verovatno radi o tome da je Zapad odlučio da smakne ukrajinskog predsednika.

– Pokušaj ubistva glavnog banderovca u Poljskoj? Pa to je već zaista ozbiljno. Narkomanski klovn ima razloga da se uplaši. Sasvim je moguće da je to možda prvi dokaz da su na Zapadu doneli odluku da on bude likvidiran. Boj se, klovnu! – napisao je na Telegramu Medvedev.

BAJDEN JE ODLEPIO SKROZ! IZJAVIO DA SU MU KANIBALI POJELI UJAKA: Bio prisiljen da spusti avion na OSTRVO SA KANIBALIMA… njegovo telo nikad nije nađeno

 

Podsetimo, ukrajinska služba saopštila je da je uhvatila ruskog agenta u Poljskoj, za kojeg se sumnja da je možda učestvovao u planiranju ubistva predsednika Ukrajine.

„Fajnenšel tajms“ je naveo da je ovaj poljski državljanin navodno prikupljao podatke o situaciji na aerodromu „Žešov“ u istočnoj Poljskoj koji Zelenski često koristi, što bi moglo biti iskorišćeno za atentat na njega.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “MEDVEDEV OTKRIO PLAN ZAPADA: Zelenski ima razlog da bude uplašen”

  1. Nije niko htio da obavijesti CIVILE, da SVI OVI koji su na VLASTI u Evropi , od vrha Norveshke pa do Juga Bosne i takodje na ISTOK i na ZAPAD gore u UK i USA = oni SARADJUJU JEDNI SA DRUGIMA (pa upravo i kada prichaju PROTIV te druge strane, poput PROTIV EU/ PROTIV USA/ PROTIV SRBIJE/ PROTIV BOSNE/ PROTIV RUSIJE , itd, itd, SVE ONE STRANE PROTIV KOJIH PRICHAJU su zapravo STRANE SA KOJIMA ONI LICHNO SARADJUJU u TAMI) o tome da SILUJU Pacijente i REproduciraju NEFILIME ! Idite prochitajte o NEFILIMA ! Kralj FrederikX, je SILOVAO norveshkog Princa Haakona i amerikanca Sonny Francese (odnosno NJIHOV REproduktivni GENOM) = a da bi Kralj FrederikX za sebe uz pomoc BAKIRA REproducirao NEFILIME u svojoj Kraljevskoj Kuci , a to je Kralj FrederikX uradio UZ POMOCH PRESHUTKIVANJA Bakira IZETBEGOVICA i PRESHUTKIVNAJA SEBIJE IZETBEGOVIC i PRESHUTKIVANJA Mat Pazzarelli u USA a koji je pravi sin od Bakira Izetbegovica a Bakir Izetbegovic NIJE Alijin sin nego se to tako „potpishu ugovori o GLUMI IDentiteta javno“ a dok se iza kulisa radi Tortura CIVILIMA i to DOZIVOTNO TRAJE i TRAJE DECENIJAMA dok su svi ovi na VLASTI i oni PRODAJU CIVILE ONOJ DRUGOJ STRANI . A kralj FrederikX je i AUSTRIJSKA GENETIKA. Bakir LAZHE SVE, a takodje LAZHE i VUCIC i DODIK i SVI OSTALI FORTO KONAKOVIC = SVI LAZHU SVOJIM PRESHUTKIVANJEM .

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter