Izvor: Tanjug
11.06.2022 u 21:35
0

MINISTARKA DNR: Plaćeniku iz Južne Koreje neće biti suđeno u Donjecku! Ovo je razlog za takvu odluku!

Ministarka spoljnih poslova Donjecke Narodne Republike (DNR) Natalija Nikonorova rekla je danas da će južnokorejskom državljaninu, koji se, kako tvrdi, borio kao „plaćenik“ na strani oružanih snaga Ukrajine, suditi u Južnoj Koreji, a ne u Donjecku, kako je ranije saopšteno.

„Suđenje mu se priprema u samoj Južnoj Koreji jer je pobegao. Navodno se, prema izveštajima, razočarao idejama za koje se bore oružane snage Ukrajine i vratio se u domovinu. Njegov čin je otkriven i sada ima osnova da mu se sudi“, objasnila je Nikonorova, prenosi Interfaks.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

KADIROV PODRŽAO SMRTNU KAZNU ZA STRANE PLAĆENIKE U DNR: „Tim ljudima su ruke u krvi do lakata i sada će oni dobiti zasluženu kaznu za zločine koje su počinili“

Ona je ranije danas izjavila da se „priprema presuda zarobljenom plaćeniku iz Južne Koreje“.

Dvojica Britanaca i jedan Marokanac zarobljeni dok su se borili za Ukrajinu osuđeni su u četvrtak na smrt pred sudom u DNR.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter