Izvor: Sputnik Srbija
11.06.2022 u 21:18
0

SNAŽNA EKSPLOZIJA U OBLASTI AVDEJEVKE: U blizini i hemijski kombinat (VIDEO)

Oblak u obliku pečurke, nastao usled veoma jake eksplozije, podiže se u oblasti Avdejevke, u kojoj se nalazi hemijski kombinat „Koksohim“. Oblak se vidi iz Donjecka, prenosi dopisnik Sputnjika.

Avdejevka je sada pod kontrolom ukrajinskih snaga.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

OSUJEĆEN PLAN ZAPADA: Snage DNR uništile bateriju haubica koje su SAD isporučile Kijevu!

Pečurka je počela da se pojavljuje odmah posle intezivnog granatiranja. Ukrajinska vojska je istovremeno granatirala i Donjeck, od 20.30 do 21.00 sat po moskovskom vremenu.

Iz Zajedničkog centra za kontrolu i koordinaciju prekida vatre saopšteno je da je ukrajinska vojska iz Avdejevke nakon 20.30 ispalila pet projektila kalibra 122 milimetra na naselje Vernjhetorecko i da je iz sistema „Grad“ granatirala naselje Mineraljno u DNR.



*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter