Izvor: Afera
24.02.2024 u 15:47
0

MISTERIJA PORODICE OBAMA PRED VRATIMA JAVNOSTI! MIŠEL OBAMA je MUŠKARAC? Otkrivamo najčuvaniju svetsku tajnu!

U neke od ovih priča je teško poverovati, a neke zvuče realnije. Šta je od svega istina, procenite sami

Kažu da je kraljica Elizabeta II bila “navučena” na tračeve, koje su joj tokom čitave vladavine gotovo svakodnevno, putem privatnih poruka, “došaptavali” neki od mlađih članova vlade koji su britanskoj vladarki saopštavali samo informacije koje u novinama nisu mogle da se pojave – ono najsočnije.

A ako tračevima nije mogla da odoli uglađena britanska monarhinja, kako bi to mogli “obični” smrtnici?

Veoma je, međutim, tanka linija koja deli “mastan” trač od lude teorije zavere. Tako je i sama Elizabeta ponekad bila predmet glasina, poput na primer one, proistekle iz knjige “Najveća tajna” Dejvida Ajka, da su ona i njen suprug princ Filip, zapravo – bili reptili.

Postoji mnogo interesantnijih, i od te – reklo bi se – uverljivijih teorija vezanih za kraljevsku porodicu.

Jedna od onih za koju su čuli svi poznavaoci britanske monarhije, jeste ona po kojoj princ Hari, zapravo nije Čarlsov sin, već sin njegove bivše supruge princeze Dajane i njenog ljubavnika, majora Džejmsa Hjuika.

Ipak, mnogo zanimljivije priče stižu s druge strane okeana.

Džastin Trudo sin Fidela Kastra?

Jedna od najinteresantnijih je teorija po kojoj je kanadski premijer Džastin Trudo sin Fidela Kastra, a dokaz u prilog toj priči, je i fotografija, na kojoj se, navodno, vidi Trudoova majka koja zaljubljeno gleda u kubanskog lidera.

Njen suprug, Pjer Eliot Trudo, bio je Kastrov prijatelj, a Kubanac je, navodno, to zloupotrebio prilikom jedne od njihovih poseta Havani. Ne samo što je Trudo, za razliku od svog oca, a slično Kastru visok čovek, već je stvaranju ove priče pripomoglo i svedočenje jednog od bivših zvaničnika ove komunističke zemlje, koji je 2008. godine za “Njujork post” kazao da je Kastro bio sa oko 35.000 žena.

PROČITAJTE JOŠ:  Bajden je nazvao Navaljnijevu udovicu „Jolanda“

Mišel Obama je muškarac?

I ne samo što je Trudo Kastrov sin, već prvi crni američki predsednik Barak Obama, uopšte nije Amerikanac, tvrde mnogi. On je Kenijac koji je gej, a njegova supruga Mišel Obama, zapravo je transrodni muškarac, a ne žena.

Dokazi za tu tvrdnju su, kažu, video snimci i fotografije bivše prve dame, na kojima ona nosi pantalone i na kojima je, zaklinju se oni koji ovaj trač šire – očigledno da Mišel ima penis. Navodno, čak je i Barak svoju suprugu više puta nazvao “Majkl”.

Mračne tajne Džona Kenedija

Nije Obama prvi predsednik SAD o kome kruže brojni tračevi, već je na meti govorkanja bio i Džon Kenedi. On je, navodno, bio bigamista, i Žaklina Kenedi je njegova druga žena, budući da brak s njegovom prvom suprugom nikad nije poništen.

Čak je i istraživački novinar Simor Herš, dobitnik Pulicerove nagrade, ovoj priči dao verodostojnost u knjizi “Tamna strana Kamelota”, sugerišući da je Kenedi tajno oženio Duri Malkolm 1947. godine i da je njihov kratak brak verovatno poništen. 

Kenedi je, kažu neki, čak i ubica. Navodno, ili on ili njegov brat Bobi ubili su Merilin Monro ubrizgavajući joj smrtnu dozu narkotika, plašeći se da će ona razotkriti sve prljavštine o njima.

Hilari je lezbijka?

Ni bivšu državnu sekretarku SAD, Hilari Klinton, nije zaobišla doza ogovaranja. U doba njene predsedničke kandidature, neki su se pitali da li bi Amerika mogla da dobije prvu predsednicu “lezbijku”.

Ona se, međutim, zaklinjala da voli muškarce, i da nikad nije bila čak ni u iskušenju da bude s drugom ženom. Šta je istina, zna samo ona.

Srbi Kazanove

Po svetskim kuloarima ima i nekih tračeva u kojima su glavne uloge dobili i neki Srbi

Kralj Milan je, navodno, bio otac britanskom premijeru Vinstonu Čerčilu. Potonji britanski premijer plod je afere srpskog Kazanove sa Dženi Džerom, odnosno ledi Rendolf Čerčil, i zbog toga je, kažu, kasnije na Jalti (1945. godine) toliko strastveno insistirao da se u Srbiji ukine monarhija

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter