Izvor: Alo.rs
03.09.2023 u 22:48
0

MISTERIOZNA SMRT DEČAKA U ITALIJI: Majka trvrdila da je pao sa tobogana, obdukcija pokazala suprotno

Majka je trebalo 17. avgusta da dete vrati ocu, koji je imao starateljstvo nad dečakom, umesto toga, Markusa je odvela u bolnicu, gde je dečak i preminuo.

Majka, čije ime nije saopšteno, dovela je dete 17. avgusta u bolnicu u Livornu tvrdeći da je njen sin zadobio povrede na dečijem igralištu prilikom pada sa tobogana.

Dečak je sa ozbiljnim povredama smešten u šok sobu, ali je uprkos naporima lekara preminuo.

Obdukcija je pokazala da je dečak zadobio povrede usled pada sa mnogo veće visine, a majka je privedena 1. septembra zbog sumnje da je ona dečaku nanela povrede.

BEOGRADSKA OPŠTINA KAO DIVLJI ZAPAD: Vatreni obračuni, tuče, napadi nožem sve su učestalije, ovaj mesec je bio NAJKOBNIJI

Mediji prenose da su otac i majka preminulo mališana razvedeni, i da je dečak bio u poseti majci u Livornu.

„Priču koju je iznela majka, a to je da je dečak dva puta pao sa tobogana na igralištu u Tireniji nisu se poklapale sa njegovim povredama“, saopštili su iz policije.

Takođe, istragom je ustanovljeno da je majka 16. avgusta ušla sa dečakom u zgradu i da je izašla sa njim u naručju 11 sati kasnije.

Majka je trebalo 17. avgusta da dete vrati ocu, koji je imao starateljstvo nad dečakom, umesto toga, Markusa je odvela u bolnicu, gde je dečak i preminuo.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter