Izvor: Tanjug
31.05.2022 u 17:19
0

MOGUĆE I OŠTRIJE MERE Predsednik Francuske Emanuel Makron rekao da ne treba otpisivati dodatne sankcije Rusiji narednih nedelja!

Francuski predsednik Emanuel Makron izjavio je nakon dogovora lidera Evropske unije o šestom paketu sankcija Rusiji da ne treba otpisivati ni dodatne sankcije narednih nedelja, preneo je Rojters.

On je novinarima nakon samita u Briselu rekao da se nada da će narednih dana i nedelja biti postignut dogovor sa Rusijom o ukrajinskom izvozu hrane, navodeći da su nedavni razgovori sa ruskim i turskim predsednikom po tom pitanju bili pozitivan znak.

 Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Tokom Makronovog poslednjeg razgovora sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom i nemačkim kancelarom Olafom Šolcom Makron je rekao da je ponudio Putinu nacrt rezolucije Saveta bezbednosti UN u kojem bi se napravio plan za izvoz ukrajinskih žitarica iz blokiranih ukrajinskih luka.

MAĐARI MOGU MIRNO DA SPAVAJU Predsednik Viktor Orban poručio da je „najnečuvenija ideja“ Evropske komisije odbačena!

„Ukrajini se moraju dati bezbednosne garancije tako da njihovi brodovi ne budu napadnuti. Sada čekamo odgovor od Rusije i u kontaktu smo sa generalnim sekretarom UN Antonijom Guterešom“, rekao je Makron.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter