Izvor: agencije
09.12.2023 u 21:00
1

MONSTRUMI SU SVUDA:U Francuskoj uhapšeno 80 osoba zboga zlostavljanje dece

Trener, političar, nastavnik u domu za ometene u razvoju, samo su neki koji su se našli na listi uhapšenih u velikoj akciji francuske policije

U Francuskoj je tokom ove sedmice uhapšeno 80 muškaraca osumnjičenih za zlostavljanje dece, u velikoj operaciji tokom koje je otkriveno da ta pošast pogađa sve društvene kategorije.

NE POŠTUJU NI SOPSTVENE ZAKONE: Bela kuća „zaobišla“ Kongres i poslala tenkovske granate Izraelu

Neimenovani visoki policijski zvaničnik rekao je Frans presu da je to najveća operacija sprovedena u Francuskoj i da su među uhapšenim, dva prosvetna radnika, sportski trener i nadzornik u domu za decu sa smetnjama u razvoju.

Jedan od nastavnika je krao fotografije i video zapise svojih učenika, a optužen je i za seksualno zlostavljanje jednog učenika, navela je policija. Među uhapšenima je desetak muškaraca osumnjičenih za silovanje maloletnika ili seksualni napad.

Uhapšeni muškarci su starosti od 30 do više od 60 godina, a među njima je jedan lokalni zvaničnik, inženjer i nezaposleni.

„Među tim kriminalcima ne postoji tipičan profil, nailazimo na sve društveno-profesionalne kategorije“, rekao je policijski zvaničnik i dodao da je tokom pretresa pronađeno više od 100.000 video snimaka i fotografija zlostavljanja dece.

Slike su čuvane na računarima, hard diskovima ili u drugim digitalnim formama. „Neki sadržaji su bili ekstremno nasilni“, rekao je policijski zvaničnik.

Ministar unutrašnjih poslova Žerald Darmanen (Gerald Darmanin) pozdravio je rad policije i „veliki obračun protiv ove vrste kriminala“. Dodao je da su istrage još u toku.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “MONSTRUMI SU SVUDA:U Francuskoj uhapšeno 80 osoba zboga zlostavljanje dece”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter