Izvor: Tanjug
31.10.2022 u 14:35
0

NADA SE OZBILJNOM RAZVOJU KINE I BRAZILA U BUDUĆNOSTI: Si Đinping čestitao Luizu Inasiju Luli da Silvi pobedu na predsedničkim izborima!

Kineski predsednik Si Ðinping čestitao je danas Luizu Inasiju Luli da Silvi pobedu na izborima za predsednika Brazila.

OVE DETALJE NISTE ZNALI O SI ĐINPINGU: Oženio pevačicu, naslednica mu živi pod tajnim imenom!

Si je u čestitki istakao da pridaje veliku važnost razvoju odnosa Kine i Brazila i da sa Da Silvom želi da sarađuje u planiranju i promociji novog nivoa u strateškom partnerstvu dve zemlje, objavila je kineska državna televizija Č, preneo je Rojters.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Odnosi između Kine i Brazila pogoršali su se dok je na vlasti bio dosadašnji brazilski predsednik Žair Bolsonaro, podseća britanska agencija.

Da Silva je pobedio na predsedničkim izborima u Brazilu u drugom krugu u nedelju sa osvojenih 50,9 odsto glasova.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter