Izvor: Alo.rs
05.02.2024 u 15:25
1

NATO ŽELI DA POKRENE TREĆI SVETSKI RAT: Evo koji funkcioner je načio prvi korak ka propasti

„To je javna priprema javnog mnjenja za eskalaciju sukoba u Ukrajini u svetski rat“, navodi se u članku.

List piše da Stoltenberg više ne ograničava ukrajinsku krizu u okvirima Evrope, već ga razmatra kao globalni geopolitički sukob.

„Kada NATO počne da se širi u Aziji, to ne samo da može da pogorša globalne geopolitičke tenzije, već može da dovede i do eskalacije trke u naoružanju i regionalnih sukoba. Opasnost od rata neizbežno će se povećavati kako Alijansa bude napredovala i širila se“, ističe se u članku.

Ranije je Stoltenberg izjavio u Sjedinjenim Američkim Državama nazvao Kinu najozbiljnijom pretnjom u dugoročnoj perspektivi, a njenog severnog suseda najvažnijom od svih, prenosi Sputnjik.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “NATO ŽELI DA POKRENE TREĆI SVETSKI RAT: Evo koji funkcioner je načio prvi korak ka propasti”

  1. Molim gospoda da dođe do III sv.rata kako bi nas pustili više na miru. Ipak ne verujem da će doći do toga. Nemaju nato zlobnici srca za to. Oni mogu samo nas da maltretiraju i za to imaju snage. Za snažnije, ne.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter