Izvor: HappyBSC
08.04.2022 u 08:37
0

„NE ŽELIM VIŠE DA ŽIVIM, OVO JE PAKAO“: Majka četvoro dece priča o patnji nakon što su je dva vojnika PRIKOVALA PUŠKOM za krevet i SILOVALA 12 SATI!

Majka četvoro dece iz Ukrajine rekla je da je poželela da umre nakon što su je vojnici silovali više od 12 sati.

Elena je napadnuta 3. aprila nakon što je ruski simpatizer u južnoj oblasti Herson rekao vojnicima da je njen muž ukrajinski vojnik na liniji fronta.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Opisujući napad, Elena, babica, rekla je da je bila u radnji u 15 časova kada su vojnici ušli i počeli da razgovaraju sa mušterijama.

Jedan je pokazao na nju i rekao: ‘Ona je Banderovka!’ – izraz koji se odnosi na ukrajinskog ratnog nacionalističkog vođu Stepana Bandera, koji je sarađivao sa nacistima u borbi protiv Rusije.

„Brzo sam napustila radnju. Samo sam imala vremena da uđem u svoju kuću. Dva ruska vojnika su ušla za mnom. Bez reči su me gurnuli na krevet. Držali su me puškom i svukli. Nisu mnogo rekli. Ponekad su me zvali „banderovka“ ili su jedni drugima govorili „na tebe je red“. Onda su u 4 ujutro otišli.’

Jecajući, rekla je da joj je to bilo „veoma odvratno“, dodajući: „Ne želim više da živim.“

Zaklela se i da će pronaći one koji su je izdali, upozoravajući: „Uperiću prstom u ljude koji su mi naneli ovaj pakao. Ukazaću na njih svom mužu.’

Alina Krivouljak, iz La Strade, grupe za ženska prava, rekla je: „Moglo bi da bude na hiljade žena i mladih devojaka koje su bile silovane.“ La Strada je primila pozive za pomoć u vezi sa sedam slučajeva silovanja, a gospođa Krivuljak veruje da će ih mnogo više javite se kada prestane početni šok.

Prvi poziv koji je La Strada primila 4. marta odnosio se na „kolektivno silovanje majke i njene 17-godišnje ćerke od strane trojice muškaraca“ u Hersonu.

Ostali slučajevi su bili u Kijevskoj oblasti, rekla je ona.

„Ruski vojnici su počinili seksualno nasilje nad ukrajinskim ženama i muškarcima, nad decom i starcima“, izjavila je ove nedelje generalna tužiteljka Ukrajine Irina Venediktova.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter