Izvor: Happy BSC
08.04.2022 u 08:42
0

RUSI NAS NAPADAJU SA MORA, KOPNA I VAZDUHA! KRENUO JE OPŠTI NAPAD NA UKRAJINU! Dramatično obraćanje Zelenskog rano jutros potreslo je sve

Predsednik Ukrajine obratio se rano jutros na svom fejsbuk profilu sa novom porukom za građane. On je snimljen u ranu zoru u Kijevu, na ulici, gde je podsetio da je završen 43. dan rata.

– Uvek smo bili hrabri, najhrabriji na svetu. Jer, ko bi drugi uradio to što su Ukrajinci uradili? – govorio je Zelenski.

Podsetio je da su Rusi napali sa mora, kopna i iz vazduha.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Kada bi svi na svetu imali samo 10 posto hrabrosti koje imaju Ukrajinci, ne bi bilo opasnosti po međunarodno pravo i ne bi bilo opasnosti poslobodu nacija.Širićemo našu hrabrost, započećemo specijalnu globalnu kampanju, naučićemo svet da bude ne malo, već potpuno hrabar, koa mi, Ukrajinci – kazao je Zelenski.

Dodao je da postoje određeni rezultati, na primer u vidu sankcija protiv Rusije, ali da oni nisu dovoljni da zaustave rat. On je istakao da je „potrebno još sankcija“. Zelenski je dodao i da je Ukrajini za borbu potrebno još oružja.

Zelenski je podsetio i da je Rusija suspendovana iz Saveta za ljudska prava UN.

– Rusija i ruska vojska su najveća pretnja slobodi u svetu, bezbednosti i ljudskim pravima – kazao je Zelenski, spomenuvši Buču i Borođanku.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter