Izvor: Kurir.rs/Index.hr
29.09.2022 u 16:46
0

NEMAČKI ZVANIČNICI APELUJU NA GRAĐANE: „Koliko god vam bilo hladno morate štedeti gas, inače smo u problemu!“

Nemački zvaničnici pozivaju građane da pokušaju da uštede gas bez obzira na hladnije vreme nakon što su zvanični podaci pokazali natprosečnu potrošnju energije, uprkos ranijim pozivima na uštedu.

Nemci ohrabreni dobrim rezultatima: „Smanjenje potrošnje gasa u industriji pokazuje da možemo da izbegnemo vanrednu situaciju sa gasom“

„Bez značajnih ušteda, što uključuje i privatna domaćinstva, biće teško izbeći nestašice gasa ove zime“, rekao je u saopštenju za javnost Klaus Miler, direktor nemačkog energetskog regulatora.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

„Potrebno je smanjenje potrošnje energije od najmanje 20 odsto da bi se izbegle nestašice“, saopštio je regulator. „Trebalo bi da uštedimo na gasu čak i ako sa dolaskom zime postane hladnije. To je na svakom od nas“, rekao je Miler.

Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter