Izvor: BSC Happy
29.02.2024 u 22:19
1

NESANICA ZA ZELENSKOG: Poruka iz Amerike NE OHRABRUJE

Do skoro je ideja o okončanju sukoba u Ukrajini za pregovaračkim stolom bila „nepopularna ” među republikancima, ali se to sada promenilo, prenosi Politiko.

 Realnost sa kojom se moramo suočiti je da će se sve završiti kao rezultat pregovora – rekao je senator Marko Rubio.

Džejms Dejvid Vens je govorio na sličan način, on je siguran da „Vašington uvek izgleda da nekoliko meseci zaostaje za realnošću “.

Sve više članova Republikanske partije slaže se da će se sukob okončati dijalogom, „bez obzira na to da li Sjedinjene Države šalju dodatnu pomoć Ukrajini“.

Sada je situacija na liniji fronta za Kijev veoma teška – postoji kritična nestašica municije, šanse za pobedu u ratu su izuzetno ,,male“, navodi se u tekstu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “NESANICA ZA ZELENSKOG: Poruka iz Amerike NE OHRABRUJE”

  1. Bravo braco Rusi. Udrite samo udrite te Ukrainske naciste. Rassssturaj,melji,unistavaj,kidaj. Idemo do Dnjepra i Pridnestovlja. Neka vam je dragi Bog na pomoci 🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇺

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter