Izvor: tanjug
29.02.2024 u 21:47
0

BRITANIJA JE DIREKTNO U RATU: Peskov- Nije nikakva tajna da je uključena u sukob

Velika Britanija pruža pomoć Ukrajini i praktično je uključena u sukob, rekao je portparol Kremlja Dmitrij Peskov za ruski RTVI.

„Generalno, nikome nije tajna da Britanci zaista pružaju različite vidove podrške Ukrajini.

I ljudima na terenu, i obaveštajcima, i tako dalje. To jest, oni su praktično direktno uključeni u ovaj sukob“, rekao je zvaničnik Kremlja.

IZA KAMERA: Taker OTKRIO šta mu je VIKTOR ORBAN PRIZNAO U POVERENJU, ovako će se završiti sukob u Ukrajini

Peskove izjave odnose se na članak u Tajmsu koji tvrdi je britanski ministar odbrane Grent Šeps navodno tajno pomagao Ukrajini da razvije borbene planove, navodi TASS.

Potparol je dodao da nije upoznat sa detaljima, niti da li su drugi zvaničnici bili umešani, ali je istakao da ruska vojska verovatno ima više informacija.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter