Izvor: ALO
20.04.2024 u 22:37
1

KREMLJ UPUTIO NAJDERIKETNIJU PRETNJU DO SAD „Ako to urade, SAD će morati da odgovaraju“

U slučaju konfiskacije ruskih aktiva SAD će morati da odgovaraju. Taj potez će naneti štetu reputaciji Amerike, rekao je portparol Kremlja Dmitrij Peskov

On je reagovao na odluku Predstavničkog doma američkog Kongresa da usvoji nacrt zakona o konfiskaciji ruskih aktiva i izdvajanju pomoći za Ukrajinu u iznosu preko 60 milijardi dolara.

– Odluka Predstavničkog doma o pomoći Kijevu je bila očekivana, to će samo još više razoriti Ukrajinu – rekao je on.

Podsetimo, Predstavnički dom američkog Kongresa usvojio je nacrt zakona o dodatnoj pomoći Ukrajini od skoro 61 milijarde dolara, a prethodno je usvojen nacrt zakona o konfiskaciji aktiva Rusije u korist Ukrajine.

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski zahvalio je Predstavničkom domu Kongresa SAD što je usvojio zakon o vojnoj pomoći Ukrajini vredan 61 milijardu dolara.

– Zahvalan sam obema partijama, Predstavničkom domu, i lično predsedavajućem Doma Majku Džonsonu zbog odluke da postave istoriju na pravi koloskek – naveo je Zelenski na platformi X (Tviter).

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “KREMLJ UPUTIO NAJDERIKETNIJU PRETNJU DO SAD „Ako to urade, SAD će morati da odgovaraju“”

  1. Zabranjuju Tik Tok , otimaju tudju imovinu, mešaju se u tudje stvari , pujdaju narode protiv svoje države a i sankcije koje uvode su ista stvar , nezakonita iako izgledaju kao da su zakonita, svaki pametan advokat mogao bi tako nešto da obori na sudu iz najmanje deset razloga i da se nikada više nikome ne smeju uvoditi jer su protiv prvensntveno Čovečnosti , bato teraj na sud ko ti se ne svidja po redovnom postupku , a da, i sud koji su oni izmislili takodje treba ukinuti i sve zatvorenike osloboditi koji su osudjeni a da su Srbi, jer ostali nisu odgovarali niti su osudjeni niti snose neke posledice svog divljastva kao ni oni sami koji su osmilsili Haški sud , a tek Gvantanamo o tome tek treba da se priča a tek radovi u UKrajini , laboratorije, ABHO ko zna šta su tamo razrađivali, sve u svemu to je jedna banda kao što postoje bande sa kojima se pošten svet obručanava na primeren način u skladu sa Zakonima. .

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter