Izvor: informer
20.04.2024 u 20:39
0

SAD ULAZE U UKRAJINU: Direktan sukob sa Rusijom nikad bliži: Američki pukovnik izneo jezive prognoze

Sjedinjene Države bi mogle odlučiti da pošalju trupe u Ukrajinu nakon poraza ukrajinske vojske, rekao je penzionisani potpukovnik američke vojske Aleksandar Vindman na MSNBC-u.

– Novi paket pomoći Ukrajini je izuzetno važan jer ne želimo da se naše trupe bore u Ukrajini. Ako Ukrajina ne uspe, videćemo situaciju u kojoj će Rusija povećati verovatnoću slanja američkih trupa u Ukrajinu – rekao je on.

Vindman je takođe naglasio da bi Kijev mogao da dobije novi paket pomoći od Vašingtona prekasno, jer ruska vojska nastavlja da napreduje.

Predsednik Rusije Vladimir Putin je tokom obraćanja Saveznoj skupštini u februaru rekao da opasne akcije i izjave Zapada u spoljnoj politici, kao i eventualno slanje vojnih trupa u Ukrajinu, prete sukobom sa upotrebom nuklearnog oružja i uništenje civilizacije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter