Izvor: Tanjug
19.02.2022 u 12:12
0

NESTALI U POŽARU NA TRAJEKTU: U Grčkoj u toku potraga za 12 osoba

Dvanaest osoba se i dalje vodi kao nestalo nakon što je požar zahvatio trajekt koji je plovio iz Grčke za Italiju, saopštile su danas grčke vlasti.

Vatrogasci se i dalje bore da obuzdaju plamen, a oblaci dima i dalje se izvijaju iznad trajekta „Juro feri Olimpija“ pod italijanskom zastavom, vidi se na snimku koiji je prikazala grčka državna televizija.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ukupno 241 putnik i 51 član posade bili su na trajektu juče kada je izbio požar, a spasilački brodovi su većinu prebacili na ostrvo Krf.

Grčka obalska straža saopštila je da je 280 ljudi spašeno, ali da se 12 osoba i dalje vodi kao nestalo.

Trajakt je bio na putu od Igumenice, luke u zapadnoj Grčkoj, do italijanske luke Brindizi.

Nestali putnici su iz Bugarske, Grčke, Turske i Litvanije, navela je grčka obalska straža.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter