Izvor: telegraf.rs
14.06.2022 u 13:51
0

NEZAPAMĆEN ZLOČIN U BOLIVIJI: Dečaka (11) silovala braća, preminuo HIV pozitivan

Dečak iz Bolivije, kojeg su godinama seksualno zlostavljala četiri brata, preminuo je od zadobijenih povreda.

Jedanaestogodišnjak je pao u komu i u subotu je doživeo dva srčana udara. Nažalost, drugi infarkt je bio koban i lekari više ništa nisu mogli da učine.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

SUD ODBACIO OPTUŽBU: Ronaldo nije silovao manekenku

Za višegodišnje zlostavljanje terete se četvorica mladića, braća starosti 15, 17, 23 i 28 godina, koji su dečaka zarazili HIV-om.

Mališan je preminuo u bolnici u Santa Kruzu.

Predsednik Bolivije Luis Ars okarakterisao je mučitelje dečaka kao „čisto zlo“.

– Ovako tragičan ishod ne može da prođe nekaženjeno. Nezamislivo je prihvatiti toliko zla protiv jednog nevinog deteta. Njegovoj porodici nudimo svu našu podršku i izražavamo naše najdublje saučešće – poručio je predsednik.

Za zlostavljanje dečaka saznalo se tek prošle nedelje, nakon što je njegova majka iznela detalje dvogodišnjeg zlostavljanja.

Najstariji od četvorice braće koji su mučili mališana preminuo je od AIDS-a prošle godine.

Grupa meštana iz naselja u kojem je preminuli dečak živeo došli su u zgradu suda i fizički napali jednog od braće koji su ga zlostavljali.

Mladić je nakon toga prebačen u zatvor u Santa Kruzu, dok je jedan od maloletnika prebačen u dom. Drugi maloletnik je, kako se veruje, pobegao u Čile.

Preminuli mališan je otkrio da je seksualno zlostavljan kada se saznalo da je HIV pozitivan. On je otkrio ko ga je silovao i tada je njegova porodica otišla u policiju.

Braća koja se sumnjiče za gnusni zločin živeli su u blizini zlostavljanog dečaka.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter