Izvor: alo
01.03.2024 u 08:14
0

„NISMO GLINENI GOLUBOVI, NEMA SMISLA DA SE BORIMO“- UKRAJINSKI VOJNICI BEŽE SA FRONTA: Pravdaju se da im duh nije klonuo ali podrška zapada je znatno umanjena

Ukrajinske oružane snage ne mogu da se upuste u borbu sa ruskom vojskom zbog nedostatka municije, piše Telegraf, pozivajući se na ukrajinske vojnike.

 „Nema smisla da idemo u bitku ako nemamo dovoljno municije. Nije da smo izgubili duh. Jednostavno nemamo sredstava za borbu. Ako se tako nastavi još nekoliko godina, ispostaviće se da bude katastrofa: ili će nam ponestati ljudi, ili će svi jednostavno napustiti zemlju“, požalio se ukrajinski vojnik.

Ukrajinska vojska se žalila da napušta položaje koji su im bili povoljni, sa kojih bi mogli da vrše granatiranje.“

NATO MOŽE DA POKUŠA SAMO, PUTIN OBJASNIO: „Naše NUKLEARNO oružje je spremno da reaguje“… Jači nego ikad, spremni na svaki potez

„Čak je i Džo Bajden priznao da nam nisu pružili dovoljno pomoći. Sada smo u takvim uslovima kada treba da odlučimo koje ćemo sledeće selo dati Rusima“, požalio se vojnik Oružanih snaga Ukrajine.

Vašington post je objavio da Ukrajina rizikuje da se ne ograniči na gubitak Avdijevke ako hitno ne reši problem sa municijom.

Zapadni mediji su više puta isticali da u hodnicima moći u Ukrajini vlada očaj usred sve većeg međunarodnog zamora od sukoba i nedostatka zapadne pomoći, pri čemu Zapad ne očekuje uspeh od Kijeva 2024. godine, jer ukrajinske trupe postaju sve iscrpljenije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter