Izvor: Index.hr
16.06.2020 u 09:12
0

NOVI OBRT U SLUČAJU OTMICE DEVOJČICE: Tužilac otkrio roditeljima DA LI JE MRTVA!

Nemački tužilac pisao je roditeljima Medlin MekKen, devojčice koja je nestala iz turističkog apartmana u Portugalu 2007. godine, kako bi ih obavestio da ima “konkretan dokaz” da je ona mrtva.

Tužilac Hans Kristijan Volters napisao je njenim roditeljima da uopšte ne sumnja kako je njihova kćer mrtva, ali nije im rekao zašto. Objasnio je kako bi otkrivanjem dokaza ugrozio istragu u kojoj se u ulozi glavnog osumnjičenika nalazi Kristijan B.

OVO MORATE PROČITATI

DR STEVANOVIĆ U „ĆIRILICI“ OTKRIO TAJNE KORONE: OVO JE NAJVAŽNIJI SIMPTOM KOD ASIMPTOMATSKIH SLUČAJEVA!

PREMIJERKA ANA BRNABIĆ U ĆIRILICI O RADU VLADE I IZBORIMA: OVO VIŠE NIJE ISTA ZEMLJA!

PRAVDA POBEDILA, SVEŠTENICI NA SLOBODI: Nastavljamo bitku! Mi se borimo PROTIV ZLA!

PREMIJERKA U „ĆIRILICI“: NOVOJ VLADI OSTAVLJAMO TREĆU FAZU TRANSFORMACIJE!

Medlin MecKen nestala je pre 13 godina iz turističkog apartmana u Portugalu u dobi od tri godine. Usledila je opsežna policijska operacija, bilo je nekoliko lažnih tragova i navoda, kao i više nagodbi zbog klevete. Nakon skoro dve decenije nemačka policija nedavno je objavila da je novi osumnjičeni u nestanku devojčice Kristijan B. koji se trenutno nalazi u nemačkom zatvoru. Osumnjičeni, koji služi kaznu zbog silovanja i zloupotrebe droge u zatvoru pored Hamburga, još uvek nije ispitan.

Volters je potvrdio britanskim medijima da je poslao pismo roditeljima Medlin MekKen. Dejli Mejl piše kako dokaze nije podelio čak ni sa Scotland Jardom te portugalskom policijom, koje takođe sudeluju u istrazi.

“Prilično smo sigurni da istražujemo ubistvo i imamo dokaz za to. Možemo razumeti bol roditelja. I shvatamo da oni žele olakšanje, no bolje je za njih da imamo jasan i uspešan zaključak slučaja”, rekao je.

Prošle nedelje advokat roditelja u Portugalu Rogerio Alves pozvao je nemačkog tužioca da kaže sve što zna. A portparolka porodice Mičel rekla je da ne može razgovarati o privatnim korespondencijama te nije jasno jesu li roditelji već dobili pismo.

I OVO ĆE VAS INTERESOVATI

VREMENSKA PROGNOZA: Danas pretežno oblačno, moguća kiša!

RECEPTI NAŠIH BAKA: ZLATIBORSKI UŠTIPCI, uz stari sir ili dobro društvo!

JAKO NEVREME SINOĆ POGODILO NIŠ (VIDEO)

U međuvremenu je gradonačelnik Lagosa Hugo Pereira pozvao saradnike Kristijana B. da prekinu ćutanje i daju potrebne informacije.

“Ljudi s kriminalnom prošlošću nisu spremni sarađivati s vlastima, ali ja se obraćam tim prijateljima osumnjičenog da kažu sve što znaju”, rekao je.

“Ako ne žele direktno razgovarati s policijom, mogu mejlom anonimno poslati informacije ako će nam to pomoći da shvatimo što se dogodilo”, rekao je.

“Ovo je zločin koji uključuje nestanak deteta i nezavisno o vašoj prošlosti, apelujem na vašu savest da nam pomognete rešiti slučaj koji je zbunio celu Evropu i dalje”, rekao je Pereira.

Dodao je i kako ne zna je li Kristijan B. odgovoran za nestanak nesretne devojčice. Rekao je i kako je regija Lagos u kojoj se nalazi Praia da Luz, gde je devojčica nestala, sigurna destinacija za porodice sa malom decom.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter