Izvor: Alo.rs
19.08.2023 u 19:20
0

NOVO KRVOPROLIĆE NA ZAPADNOJ OBALI: Sproveli napad iz osvete, objavljena stravična statistika (VIDEO)

Dvojica Izraelaca ubijena su u današnjem napadu Palestinaca na perionicu automobila u nestabilnom delu okupirane Zapadne obale.

Izraelska vojska je saopštila da traga za osumnjičenima i potvrdila da postavlja barikade na putevima u blizini grada Havara, na severu Zapadne obale, gde se više puta događala pucnjava i divljanje jevrejskih doseljenika sa Zapadne obale, koji su palili palestinsku imovinu.

Napad je usledio pošto su zvanični palestinski mediji objavili da je 19-godišnji Palestinac umro od zadobijenih rana posle izraelskog vojnog napada , koji je izveden prošle srede na Zapadnoj obali. Skoro 180 Palestinaca je ubijeno od početka ove godine i oko 29 Izraelaca u istom periodu, podseća AP.

Zaposleni u izraelskoj hitnoj pomoći rekli su da su po dolasku na mesto napada zatekli beživotna tela dvojice Izraelaca starosti 60 i 29 godina, sa prostrelnim ranama od vatrenog oružja.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter