Izvor: TANJUG
20.02.2024 u 09:29
0

OLUJA PUSTOŠI SVE PRED SOBOM: Kalifornija bez struje.. evakuacija.. u isčekivanju TORNADA

Talas olujnog vremena praćen obilnim kišnim padavinama, grmljavinom i gradom pogodio je u ponedeljak američku saveznu državu Kaliforniju, preneli su danas američki mediji.

Meteorolozi su najavljivali da se može očekivati i tornado, ali to se nije dogodilo i iz tog razloga nije bilo značajnije materijalne štete, prenosi Rojters.

Zbog naleta olujnog vetra bez struje je ostalo više od 11.000 potrošača, objavljeno je na zvaničnom sajtu kalifornijske elektro mreže. Prema podacima lokalnih službi, nevreme je poplavilo neke saobraćajnice, oborilo je drveće, a aerodrom u Santa Barbari je privremeno zatvoren.

NATO ZAKUVAVA U ALBANIJI: Ponos albanskog DIKTATORA u službi zapada

 

„Nacionalna meteorološka služba u Sakramentu izdala je upozorenje na tornado za delove okruga Plumas i okruga Bat na severu Kalifornije, ali osim jake kiše, povremenog grada i grmljavina tornada nije bilo“, potvrdio je meteorolog Džefri Vud.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter