Izvor: Afera
25.08.2023 u 17:37
0

ON MU JE POVERIO SVOJ ŽIVOT A OVAJ MU SE ZAHVALIO BOMBOM: LIČNI PILOT ulazio u PRIGOŽINOV AVION a zatim POBEGAO na KAMČATKU – GUBI MU SE TRAG (VIDEO)

Telegram kanal VČK-OGPU navodi da se pojavio prvi osumnjičeni u slučaju dizanja Prigožinovog aviona u vazduh. Radi se o Prigožinovom ličnom pilotu i bivšem osnivaču MNT Aero (kompanije koja je vlasnik srušenog aviona) Artemu Stepanovu.

Prema pisanju ovog kanala, policija ga ne može pronaći. Imao je pristup avionu, pre eksplozije je otišao na Kamčatkusa suprugom i njenim bratom, gde se „izgubio“.

Jedino što je njegov brat mogao da kaže je da je navodno treći dan na putu i bez komunikacije. Agencije za provođenje zakona aktivno traže Stepanova, ali on možda više nije u Ruskoj Federaciji, navodi kanal.

DOBIO ODGOVOR KAKAV ZASLUŽUJE: LAVROV UZ SMEH OPSOVAO novinara KOJI ga je ISPROVOCIRAO pitanjem o PRIGOŽINU (VIDEO)

Prema izvoru, istražitelji ne mogu da ispitaju odgovorne za Prigožinov avion. Nominalna vlasnica kompanije “MNT AERO” Olga Gubareva je na odmoru na Kavkazu i ne diže slušalicu.

Artem Stepanov je inače pod sankcijama Minisatrstva finansija SAD, jer je njegova kompanija vlasnik aviona kojim je leteo Prigožin. On se u ranijem intervjuu ruskim medijima posebno žalio da mu je „prolazni” sastanak sa Jevgenijem Prigožinom drastično promenio život, jer zbog vođe Vagnerovaca ne može da uzima kredite i hipoteke, ne može da posluje sa međunarodnim partnerima, a njegovi prijatelji su se navodno okrenuli od njega.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter