Izvor: sputniknews.com
16.05.2022 u 12:57
0

OPERACIJA U UKRAJINI JE OBELODANILA ŠTA SE IZNUTRA DEŠAVA POD VOĐSTVOM SAD U BIOLABORATORIJAMA: Vašington zataškava vojno-biološke aktivnosti! Uskoro kreće istraga!

Vašington svesno zataškava i prikriva svoju vojno-biološku aktivnost u Ukrajini, izjavio je zamenik ministra inostranih poslova Rusije Sergej Rjabkov.

Okolnosti koje su nastale tokom izvođenja ruske specijalne vojne operacije u Ukrajini omogućile su da se vidi iznutra onoga šta se dešava pod vođstvom SAD u sferi vojno-biološke aktivnosti u Ukrajini. Vašington ih svesno zataškava i prikriva onemogućavajući drugim učesnicima međunarodne zajednice da barem shvate šta, gde, kako, iz kojih razloga i u koju svrhu se one sprovode“, rekao je on na zasedanju parlamentarne komisije za istraživanje okolnosti u kojima su američki eksperti stvarali biolaboratorije na teritoriji Ukrajine.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

RUSKI DIPLOMATA POSLAO SNAŽNU PORUKU: Ovo je PROKSI RAT, jer se jednoj strani isporučuje oružje! To je ZLOČINAČKA TAKTIKA! Naša borba je pravedna, mi ćemo pobediti!

Rjabkov je dodao da Rusija trenutno formira paket dokumenata kako bi uskoro pokrenula zvaničnu istragu o vojno-biološkoj aktivnosti u Ukrajini, koju je inicirao Savet bezbednosti UN.

„Ne sumnjamo da će on biti impresivan, sveobuhvatan, sa dovoljno materijala i svedočenja, dokaza koji će omogućiti da se postavi pitanje pokretanja takve istrage“, dodao je Rjabkov.

On je naglasio da će se protivnici Rusije pokazati kao beskrupulozni igrači u Savetu bezbednosti UN, ako budu ometali istragu.

Rusiju brinu vojno-biološke aktivnosti SAD ne samo u Ukrajini, već i u drugim regionima sveta, naveo je zamenik ministra inostranih poslova Rusije i dodao da reakcija protivnika Rusije na informacije koje su otkrivene svedoče o tome da je Moskva otkrila srž problema.

Rusija će podići pitanje biolaboratorija u Ukrajini u okviru konferencije za razmatranje akcija Konvencije o zabrani biološkog i toksičnog oružja, koja će biti održana do kraja godine, zaključio je Rjabkov.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter