Izvor: Informer.rs
28.02.2024 u 21:03
3

ORBANOVA IZJAVA RAZBESNELA MOSKVU! Mađarskom predsedniku stigao ŽESTOK ODGOVOR iz Rusije

Rusija ne predstavlja pretnju nijednoj državi koja joj nije neprijateljski nastrojena, izjavio je danas portparol ruskog predsednika Dmitrij Peskov, komentarišući izjavu mađarskog premijera Viktora Orbana da Mađarska ne bi želela da ponovo ima zajedničku granicu sa Rusijom.

– Ne slažemo se sa Orbanom u svemu. Rusija, suprotno onome što se sada sa zavidnom doslednošću ponavlja u Evropskoj uniji, ne predstavlja opasnost za sve države koje joj nisu neprijateljski nastrojene. Stoga su strahovi u vezi sa tim neosnovani, mi pokušavamo da osiguramo bezbednost za sebe i svoju decu – rekao je Peskov novinarima, prenosi RIA Novosti.

Mađarski premijer Viktor Orban izjavio je u utorak na sastanku Višegradske grupe da Mađarska ne bi želela da ponovo ima zajedničku granicu sa Rusijom jer ima loše sećanja na vreme kada je delila granicu sa Sovjetskim Savezom.

 

 

 

 

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

3 thoughts on “ORBANOVA IZJAVA RAZBESNELA MOSKVU! Mađarskom predsedniku stigao ŽESTOK ODGOVOR iz Rusije”

  1. Znaju li mađari,hrvati,italijani skim su bili u 2 svetskom ratu,znaju li ko ih jepobjedio,znaju li i da su sad na pogrešnoj strani,amerika će ih dovesti do rata sa rusijom,pa će pomoći rusima ,da ih sjebu

    0
    2
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter