Izvor: Tanjug
31.05.2022 u 16:42
0

OTKAZALI VEŽBE SA NATO Turci teže da budu posrednici između Rusije i Ukrajine i zato ne nameravaju da se priključe sankcijama!

 Turska je otkazala niz vojnih vežbi NATO zbog odredbi Konvencije iz Montrea o zabrani vojnih brodova u Crnom moru, izjavio je turski šef diplomatije Mevlut Čavušoglu.

On je rekao da Turska teži da bude posrednik između Rusije i Ukrajine i da zato ne namerava da se priključuje sankcijama protiv Rusije, prenosi list Izvestija pozivajući se na agenciju Anadolija.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Konvencija iz Montrea usvojena je 1936. godine, a reguliše prolaz i boravak vojnih brodova zemalja koje nisu crnomorske u Crnom moru.

SKANDALOZAN PREDLOG RUSKOG POSLANIKA! Treba oteti NATO ministra odbrane i ispitati ga

U vanrednim situacijama Turska ima pravo da zabrani prolazak vojnih brodova kroz Bosfor i Dardaneli.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter