Izvor: alo
18.01.2021 u 10:34
0

OTKRIVEN NOVI SOJ VIRUSA U NEMAČKOJ: Nema kraja mutacijama!

Nakon što je u švajcarskom Vengenu novi soj korona virusa prouzrokovao brojne zaraze, sada preti i da od Sankt Morica da napravi novo žarište.

U Sankt Moricu utvrđeno je već brzo širenje novog soja, a kako bi se to zaustavilo nadležne vlasti odmah su reagovale. Dva hotela su stavljena pod karantin, a uz to planirano je i masovno testiranje gostiju i zaposlenih.

Dalje su zatvorene škole, obdaništa i škole skijanja do daljeg. Pored toga uvedena je i obaveza nošenja maski i na otvorenom. Veći broj infekcija pojavio se u nedelju uveče u dva hotela.

SVE O SPORTU

KAKVA KOŠARKAŠKA LEKCIJA SRBINA: Jokić odigrao još jedan SPEKTAKULARAN meč

KRALJEVIĆI U PROBLEMU! PLAČU ZA SRBINOM: Real sada nema zamenu za Benzemu, a pustio je Jovića!

PETRUŠEV REĐA USPEHE I OBARA REKORDE U ABA LIGI

Vlasti Sankt Morica zabrinute su zbog širenja novog soja, a stanovništvo je pozvano da na minimum smanji socijalne kontakte. Od početka godine je najpre Vengen postao žarište novog soja korona virusa, a sada je to postao i Sankt Moric koji je poznati ski centar.

U Sankt Moricu, nije samo proteklih dana bilo mnogo skijaša, već je proteklog vikenda održano i više trka Svetskog kupa u bobu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter