Izvor: tanjug
20.09.2020 u 22:23
0

OTKRIVEN SPOMENIK ŽRTVAMA KORONE u Rio de Žanejru

 Spomenik težak tri tone otkriven je danas u Rio de Žanejru, u Brazilu, na groblju na kojem su sahranjene mnoge žrtve Kovida-19.

PROČITAJTE I OVO

Srpkinja se PORODILA USRED OLUJE u Grčkoj: Devojčica je zdrava i zove se Teodora!

HOROR U BEOGRADU: Žena SKOČILA sa ZGRADE BOLNICE!

RACIJA na KUPUSIJADI u Mrčajevcima: Inspektori PISALI KAZNE!

Oluja u Grčkoj NE POPUŠTA, POPLAVLJENO na HILJADE KUĆA! (VIDEO)

Demonstranti u Berlinu TRAŽE da vlada PRIHVATI JOŠ MIGRANATA!

„Memorijal beskonačnosti“ čini 39 metara dugačka traka od talasastog čelika na kojoj će biti upisana imena 4.000 sahranjenih žrtava kovid 19 na tom groblju u Rio de Žanejru, jednom od najteže pogođenih brazilskih gradova pandemijom korona virusa. 

Spomenik je delo brazilske arhitetkinje Krise Santoš koja je došla na tu ideju kada je na vrhuncu epidemije posećivala groblja.

SAZNAJTE JOŠ

Dr Tiodorović UPOZORIO: Očekuje se PORAST BROJA ZARAŽENIH!

U Grčkoj 170 novozaraženih, preminulo sedam osoba!

Pitanje koje MUČI MNOGE: KAKO će korona tek da utiče na RAĐANJE?

KINEZI OTKRILI NOVI NAČIN PRENOŠENJA KORONE! SZO tvrdi kako je to NEMOGUĆE!

Država Rio de Žanejro je u subotu premašila 17.600 smrtnih slučajeva i više od 250.000 potvrđenih slučajeva korona virusa od početka pandemije, po čemu je u Brazilu na drugom mestu posle države Sao Paulo.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter