Izvor: Kurir
25.08.2023 u 22:36
1

OVAJ DOKAZ SVE OTKRIVA: Evo gde je sedeo PRIGOŽIN u trenutku NESREĆE!

Koristeći video snimke kabine otvorenog koda i dijagram Embraer 600, moguće je rekonstruisati približnu šemu sedenja na letu u kom je, prema tvrdnjama svetskih medija, poginuo šef Vagnera Jevgenij Prigožin.

Zajedno sa komandantom Vagnerovog PMC-a Dmitrijem Utkinom, Prigožin je sedeo u fotelji u maloj zatvorenoj prostoriji na repu aviona. Najviše je voleo ovo sedište, koje je imalo pogled na ceo avion.

Utkin je, najverovatnije, sedeo u fotelji leđima prema kabini. Na sofi u ovoj prostoriji, najverovatnije, bilo je lično oružje pronađeno tokom istraživanja olupine (u skučenoj kabini, ovo je jedino dobro pozicionirano mesto za takav teret).

EVO KADA SE ZAVRŠAVA RAT U UKRAJINI: POZNATI VIDOVNJAK i KGB-ovac REKAO TAČAN DATUM – do sada NIJE GREŠIO!

Dalje, za velikim stolom za četvoro, obično su se nalazili telohranitelji biznismena. S obzirom na nivo leta, među njima je ovoga puta bio i šef Prigožinovih telohranitelja – Sergej Propustin.

U svakom slučaju, tačnu sliku tragedije utvrdiće istraga i ove informacije ne treba uzeti kao zasigurno tačne i relevantne.

Podsetimo, „crna kutija“ ili snimač podataka o letu, pronađen je na mestu pada Prigožinovog aviona, saopštile su ruske vlasti, prenosi „Sky News“.

CRNA KUTIJA PRIGOŽINOVOG AVIONA – ŠTA SE ZBIVALO U POSLEDNJIM TRENUCIMA? MOSKVA došla do KLJUČNOG OTKRIĆA (VIDEO)

Privatni avion se srušio u sredu pri čemu je, kako su saopštile ruske vlasti, poginulo svih 10 ljudi koji su bili u letelici.

Smrt vođe Vagnera Jevgenija Prigožina još uvek nije zvanično potvrđena.

Sada se vrše genetska ispitivanja tela pronađenih na mestu nesreće, a dodaje se da će istraga „pažljivo proveriti sve moguće verzije onoga što se dogodilo“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “OVAJ DOKAZ SVE OTKRIVA: Evo gde je sedeo PRIGOŽIN u trenutku NESREĆE!”

  1. Besan sam pa ne gledam šta mi telefon piše,oprostite na slavnim greškama. Tek sad vidim da u pozadini stoje transparenti. E pa sve ide po planu. I opet ,marš iz moje zemlje, imamo dosta problema i bez U dezertera.

    1
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter