Izvor: happy
09.02.2024 u 07:43
0

OVO SU MAJKA I ĆERKA POVREĐENE U HEMIJSKOM NAPADU: Prijatelji objavili sliku, traže pomoć (FOTO)

Policija je pozvala Ezedija (35) da se preda, a za njim je raspisana nagrada do 20.000 funti

U hemijskom napadu u Londonu za koji je osumnjičen Abdul Ezedi (35) povređene su majka i ćerka, a njihovi prijatelji pokrenuli su akciju prikupljanja sredstava kako bi njih dve „obnovile svoje živote“.

Žena (31) je u ovom napadu povredila desno oko za koje postoji mogućnost da će izgubiti vid, trenutno se nalazi u bolnici i veoma je slaba toliko da ne uspeva ni da priča.

Njene ćerke, stare osam i tri godine, takođe su bile polivene korozivnom tečnošću naočigled zaprepašćenih komšija koji kažu da nikada nisu prsutvovali gorem prizoru.

Gofundme.com

Prijatelji su pokrenuli kampanju kako bi majci i ćerkama pomogli i skupili 50.000 funti za „sigurnu budućnost“.

Slika tročlane porodice nalazi se na stranici GoFundMe, a njihova lica prekrivena su emotikonima zbog zaštite identiteta.

„Ovaj napad u Londonu je zauvek promenio živote ove divne, male porodice. Dovoljno su stvari šokantne i užasne, a mi želimo da im pomognemo da ne budu opterećene i finansijskim brigama. Očajnički želimo da im obezbedimo sigurnu budućnost i da se oporave od najstrašnijeg napada“, piše na profilu.

Nudi se 20.000 funti za osumnjičenog

Inače, za osumnjičenim Abudlom Ezedijem se traga više od nedelju dana, a do sada je uhapšena osoba koja se tereti da je pomagala muškarcu u ovom napadu.

Metropolitan police

Podsetimo, u napadu koji je uključivao korozivnu alkalnu supstancu u Klapamu u jugozapadnom Londonu, u sredu 31. januara, povređeno je ukupno 12 osoba, uključujući ženu (31) i njene dve ćerke od tri i osam godina. Svo troje su i dalje u bolnici, a za povrede majke se navodi da su joj „promenile život“.

Policija je pozvala Ezedija (35) da se preda, a za njim je raspisana nagrada do 20.000 funti.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter