Izvor: Sputnjik.rs
12.07.2023 u 21:03
0

ZELENSKI PRIZNAO: Partneri nas neće decenijama podržavati

Predsednik Ukrajine je još poručio da nikada neće pristati na razmenu teritorija za članstvo u NATO.

Partneri neće decenijama podržavati Ukrajinu, ako Oružane snage Ukrajine na frontu budu stajale u mestu, izjavio je ukrajinski predsednik Vladimir Zelenski.

ZELENSKI RAZLJUTIO AMERIKANCE: Delegacija u VILJNUSU „POBESNELA“ – evo šta je uradio

„Sve zavisi od toga kakva će biti naša dejstva na frontu, to nije samo važno da bi nas saveznici podržali, već i za nas, kako bismo bili motivisani. Ne možemo samo da stojimo u mestu, jasno nam je da nas neće decenijama podržavati“, rekao je Zelenski na konferenciji za novinare u Vilnjusu.

Prema njegovim rečima, dok Ukrajina ne uđe u NATO, Kijev nije zainteresovan za raspoređivanje u zemlji bilo kakvih stranih oružanih snaga.

Zelenski je objavio da za sada nema konkretnih odluka da će zapadni partneri snabdeti Ukrajinu novim isporukama artiljerije.

On je dodao da ne zna kada Kijevu mogu biti predate rakete „atakms“ i da odluka o tome još nije doneta.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter