Izvor: Sputnik Srbija
27.07.2022 u 15:46
0

PESKOV O ZABRANI EMITOVANJA RT: Evropljani sami gaze one ideale koje promovišu širom sveta! I mi njima nećemo dozvoliti da rade u našoj zemlji!

Moskva će odgovoriti recipročnim merama na zabranu emitovanja televizije RT Frans, saopštio je portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

„Reakcija je krajnje negativna. Ugrožavanje slobode govora, slobode medija u evropskim državama, uključujući i Francusku, proces je koji izaziva našu zabrinutost i ogorčenost“, rekao je Peskov.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

EVROPSKI SUD POTVRDIO ZABRANU EMITOVANJA ZA RUSKI RT: Kremlj najavio slične mere za zapadne medije

On je naveo da će Rusija primeniti iste sankcije protiv zapadnih medija koje Zapad sada sprovodi protiv Rusije.

„I mi njima nećemo dozvoliti da rade u našoj zemlji i tu neće biti nikakve promene“, podvukao je Peskov.

On je istakao da zabranom rada ruskim televizijama Evropljani sami gaze one ideale koje promovišu širom sveta.

Peskov je obratio pažnju da RT ne može da radi u većini evropskih zemalja i primetio da ova televizija zapošljava talentovane energične ljude. Zaključio je da ne sumnja da će, uprkos svim odlukama, RT ipak pronaći neke mogućnosti kako bi nastavio sa emitovanjem.

Evropski sud je potvrdio odluku Saveta EU o zabrani emitovanja RT Frans.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter