Izvor: kurir.rs
07.08.2020 u 12:25
0

POBUNA I NEMIRI U BEJRUTU: Protest zbog eksplozije, policija ispalila suzavac, nekoliko povređenih!

Demonstranti su zapalili manji požari i kamenjem su gađali pripadnike bezbednosnih snaga

Libanske bezbednosne snage ispalile su suzavac na antivladine demonstrante u Bejrutu, koji su se okupili u četvrtak uveče, besni zbog rukovodstva zemlje nakon stravične eksplozije, u kojoj je stradalo oko 150 osoba.

SVE O SPORTU

ĐOKOVIĆEVE REČI ODZVANJAJU AMERIKOM: Moćni Nole pkazao Amerima šta mogu da očekuju

ŠEF STRUČNOG ŠTABA PARTIZANA PRAVI PROMENE VELIKIH RAZMERA : Navijači crno-belih iznenađenji

HABIBOV ROĐAK JE PRAVO BORILAČKO IZNENAĐENJE: Verujte, bolji je od njega!

Libanski državni mediji preneli su da je nekoliko osoba povređeno tokom protesta, čiji učesnici su se okupili u blizini zgrade parlamenta.

Demonstranti su zapalili manji požari i kamenjem su gađali pripadnike bezbednosnih snaga, navodi novinska agencija NNA, a prenosi Gardijan.

 

Protesti su održani nakon što je libanska amabasadorka u Jordanu saopštila je u četvrtak da podnosi ostavku, navodeći da „potpuni nemar“ vlasti te zemlje ukazuje na potrebu za promenom liderstva.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter