Izvor: Tanjug
27.10.2022 u 22:30
0

Portparol Bele kuće Džon Kirbi otkriva: „Bajden ne namerava da se sastane sa Putinom na samitu G20!“

Američki predsednik Džozef Bajden ne namerava da se sastane sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom na samitu G20 sledećeg meseca na indonežanskom ostrvu Bali, izjavio je portparol Bele kuće Džon Kirbi.

„Predsednik je rekao da nema nameru da sedne sa Vladimirom Putinom“, rekao je Kirbi, a preneo Si-En-En.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Sa druge strane, Putin je ranije danas u govoru na Međunarodnom debatnom klubu Valdaj izjavio da još nije odlučio da li će prisustvovati samitu G20 sledećeg meseca u Indoneziji.

POTPISAN SPORAZUM SA IZRAELOM Odlazeći predsednik Libana Mišel Aun poručuje: „Sprečen je rat!“

Dodao je da ukoliko ne otputuje na samit zakazan za 15 i 16. novembar, umesto njega će doći ruska delegacija na visokom nivou, preneo je Rojters.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter