Izvor: Sputnik Srbija
04.08.2022 u 12:29
0

POSETA PELOSIJEVE TAJVANU JE KOORDINIRANA IGRA AMERIČKOG ESTABLIŠMENTA: SAD će pretrpeti ozbiljne globalne posledice!

Posle posete Tajvanu, SAD će pretrpeti ozbiljne globalne posledice – bezbednost u Aziji će se drastično pogoršati, a benzin i hrana će poskupeti, smatra zamenik predsedavajućeg Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev.

„To su verovatno Amerikanci i hteli, koji su eskalirali regionalne tenzije. I uzalud. Na kraju će pretrpeti mnogo ozbiljnije posledice na globalnom nivou. Bezbednost u Aziji će se dramatično pogoršati. Nepoverenje će postati kolosalno. Tržišta će nastaviti da padaju. Cene benzina i hrane će porasti. I tada već niko neće moći da garantuje da će sledeći let sa nekom nemirnom staricom doći do izabrane tačke“, rekao je Medvedev.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

RUSIJA NE SME DA DOBIJE RAT U UKRAJINI: „U našem je interesu da ne uspe ova vrsta agresivne politike“

On je istakao da nije bilo unutrašnjih protivrečnosti između Bele kuće i Kongresa oko posete Pelosijeve, već da je to koordinirana igra američkog establišmenta.

„Ovakve posete se planiraju unapred. Scenariji su napisani za sve učesnike. U njima su uloge raspoređene, skrupulozno oslikane replike. Nisu postojale nikakve unutrašnje protivrečnosti između Bajdenove administracije i Kongresa po ovom pitanju. Čak i kada pokazuju naizgled različite pristupe. Ne treba se zavaravati. To je potpuno koordinirana igra američkog establišmenta“, ocenio je Medvedev.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter