Izvor: tanjug
16.10.2021 u 09:01
0

POSREĆILO SE POLICIJI! Rekordna zaplena heroina

Australijska policija potvrdila je danas da je zaplenila pošiljku heroina, najveću ikad otkrivenu u zemlji, vrednu oko 104 miliona američkih dolara, a uhapsila je državljanina Malezije koji je osumnjičen da je pokušao da prošvercuje drogu.

Pošiljka od 450 kg heroina otkrivena je u brodskom teretnom kontejneru sa keramičkim pločicama, koje su poslate iz Malezije jednom preduzeću u Melburnu, navodi se u saopštenju policije. 

PROČITAJTE JOŠ: JEZIVO! Na školskom izletu utopilo se 11 dece!

Policija nije otkrila identitet uhapšenog muškarca, malezijskog državljanina, što je uobičajna praksa u Australiji, koji je optužen za šverc i posedovanje nedozovoljene droge, a maksimalna kazna za ovo krivično delo je doživotni zatvor.

PROČITAJTE JOŠ:  UŽAS U ALBANSKOM HOTELU: Nađena tela četvoro Rusa

Kako je saopšteno, presretanje ove količine heroina spasilo je 225 života, na osnovu policijskih procena da u Australiji bude jedan smrtni slučaj na približno svaka dva kilograma unešenog heroina.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter