Izvor: Alo
23.07.2021 u 18:57
0

POŽAR BUKTI: Deo Amerike u plamenu!

Najveći požar u SAD gori danas u južnom delu Oregona, ali su naporan rad i slabiji vetar pomogli da se ograniči širenje požara, iako on i dalje preti domovima u susednoj Kaliforniji.

VAŽNO:

UŽIVO! POČELE OLIMPIJSKE IGRE U TOKIJU: Sonja i Filip sa srpskom zastavom!

PERA KONJ DOLIJAO NAKON EMISIJE NA HAPPY TV (VIDEO)

TUŽILAC NENADIĆ: Optužnica protiv Belivukove grupe do petka!

NAJNOVIJE UPOZORENJE RHMZ: Spremite se, vraćaju se TROPSKE VUĆINE!

Zbog požara je naređena evakuacija najmanje 2.000 domova, a on predstavlja pretnju za još 5.000 kuća.

Gornja istočna ivica požara nastavila je da se kreće prema Samer Lejku zbog čega je naređena evakuacija iz pojedinih delova okruga Lejk.

PROČITAJTE JOŠ:

ANA BRNABIĆ SE OGLASILA POVODOM SRAMNE ODLUKE U BIH: Nepromišljeno i neodgovorno!

HAOS U NEGOTINU: Muškarcu SLOMILI NOS metalnom šipkom! Privedena dvojica, za trećim se taraga

OGLASIO SE VULIN POVODOM SMRTI DEČAKA NA KARABURMI: „Aposlutno podržavam protest građana“

IRENA VUJOVIĆ: „Kriminal nije jači od države!“

U Kaliforniji, u požaru Temerek južno od jezera Taho izgorelo je više od 202 kvadratna kilometra drveća u nacionalnom šumskom području.

Požar u okrugu Alpajn uništio je najmanje 10 zgrada, a vatrogasci su danas očekivali aktivno ili ekstremno delovanje požara visokih temperatura, koje idu i do 32 stepena Celzijusovih.

Naredbe za obaveznu evakuaciju izdate su u četvrtak u okrugu Plamas u Sijera Nevadi, dok je požar Diksi nastavio eksplozivno da raste prema istoku, postavši najveći kalifornijski požar ove godine.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter