Izvor: Sputnjik
21.01.2024 u 07:54
6

POZNAJEM PUTINA, REŠIĆEMO TO: TRAMP kaže da će zaustaviti RAT U UKRAJINI pre IZBORA za PREDSEDNIKA!

45. predsednik SAD Donald Tramp rekao je da će rešiti rusko-ukrajinski sukob nakon što ponovo bude izabran za šefa države. Tvrdi da će to učiniti pre stupanja na dužnost.

„Rešićemo ovaj užasni rat između Rusije i Ukrajine pre nego što preuzmem dužnost… Dobro poznajem Putina… Znam Zelenskog, rešićemo to“, rekao je Tramp na mitingu svojih pristalica u Nju Hempširu.

On nije precizirao kako namerava da reši sukob.

Donald Tramp je više puta govorio da može da okonča rusko-ukrajinski sukob za 24 sata. U novembru 2023. Vladimir Zelenski je predložio da Tramp dođe u Ukrajinu kako bi mu objasnili zašto je to nemoguće. Bivši američki predsednik je to odbio. Zelenski smatra obećanje Trampa opasnim. Pres-sekretar ruskog predsednika Dmitrij Peskov rekao je da je sukob suviše složen da bi se mogao završiti za jedan dan.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

6 thoughts on “POZNAJEM PUTINA, REŠIĆEMO TO: TRAMP kaže da će zaustaviti RAT U UKRAJINI pre IZBORA za PREDSEDNIKA!”

  1. Trampe da ne bude kasno , imate dobre ideje ali Vaši unutrasnji suparnici su ne predvidivi , sve će pokušati da urade da bude po njihovom .

    9
    0
    Odgovori
  2. Ovaj tekst ko je napisao on je u naj manju ruku budala.Rusija i Ukraina ima da ratuju dok je svijeta i vjeka.Rusija slabi a ostatak svjeta trpi ja bih rekao da ce Ruski rezim prije pasti tj.putin

    0
    0
    Odgovori
  3. Petar,
    Tramp je jedna veoma harizmatična osoba, a i pragmatična,i verujem da bi on vrlo brzo okončao sukob Ukrajine i Rusije,poznaje aktere i mislim da bi to u najkracem roku bilo rešeno. A NATO nema potrebe za postojanjem izuzev demonstriranja sile što se videlo na SR Jugoslaviji i Srbiji koju su bombardovali ne razmišljajuci o zrtvama koje su bile neminovne u to vreme!

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter